top of page
1610558009966_edited.jpg

Susanna Ehrström

VD/Grundare

  • Grey LinkedIn Icon

Född och uppvuxen i en jord- och skogsbruksfamilj i Dalarna. 

Amatrörtränare inom travsport, vurmar för handikappidrott, har drivit vård och omsorgbolag och varit med och startat Rolandz. De senaste 3 åren aktiv som VD och Partner för kundtjänstföretaget Uniguide.  

- Att få förmånen att delta i förändringsarbete hos våra kunder och vara samarbetspartnern som frigör tid och skapar kvalitet är det jag känner mest stolthet över. 

1570736144730_edited.jpg

Jenny Mattes

Sitemanager Visby/Partner

  • Grey LinkedIn Icon

Född i Visby och uppvuxen på mellersta Gotland, Gothem.

Eftertänksamhet, en unik förmåga som leder till att skapa synergier i olika processer.  

Med stabilitet som ledord har Jenny hand om ekonomi och ser till att personal, kunder och leverantörer får de bästa förutsättningarna. 

 

- Att få vara delen i Vallmo som slutför kvalitetsarbetet, säkerställandet av att tjänsterna, att personal och kunder mår bra är det jag finner mest givande och som ger mig glädje. När resultat nås och leverans över förväntan levereras, först då är jag nöjd! 

thumbnail_IMG_3788_edited_edited_edited.

Jasmin Yilmaz

Sitemanager Halmstad/Partner

  • Grey LinkedIn Icon

Född i Visby, första stegen togs i Hallsuk på norra Gotland sedan gick flytten till fastlandet. 

Som general inom struktur och problemlösande har Jasmin bred kompetens inom organisation, planering samt kvalitetssäkring. Ett enklare och tryggare utförande, både för kund och medarbetare. 

- Att få förtroendet att vara en del i säkerställandet av tjänster som genomförs och att även få vara med att planera nya tjänster som skall implementeras är det jag brinner mest för. 

Enkelt - En faktura!

Vi på Vallmo är en erfaren aktör som sätter dig i fokus. Oavsett om du är fastighetsägare eller hyrestagare ska du känna att Vallmo skapar trygghet.

 

Vårt team har lång erfarenhet av att vara länken mellan fastighetsägaren och dess hyresgäster. Vi jobbar frekvent för att skapa enkelhet i all form av hantering och med våra tjänster kan du lägga mer tid på det du är allra bäst på.

 

Vi tar hand om resten.

bottom of page