top of page

Vallmo välkomnar Neobo!

Det är med sann glädje vi välkomnar det nya fastighetsbolaget Neobo till Vallmo.

Med ett fastighetsvärde på 15,8 mdkr och 8369 lägenheter i 40 kommuner så bidrar Neobo till arbetstillfällen på Gotland.


- Vi är givetvis så glada och tacksamma över att Neobo valt Vallmo som leverantör. Det betyder att vi har möjlighet att rekrytera in fler duktiga medarbetare till oss, både i Visby och Halmstad för de olika tjänsterna som ska utföras.


Vallmo arbetar idag med fastighetsrelaterade tjänster runt om i landet.


- Vi har en hel del uppdrag och samarbeten som är i väntan på uppstart och igångsättande under Q1 och Q2 så vi har onekligen fullt upp. Det är roligt och vi alla älskar att arbeta och lever verkligen för det vi gör, avslutar Susanna Ehrström, VD och Grundare.


Neobo är ett svenskt fastighetsbolag som långsiktigt förvaltar och förädlar hyresfastigheter på flera orter i Sverige. Fastighetsportföljen utgörs av bostäder belägna i flertalet tillväxtkommuner inom Sverige. Fastighetsbeståndet är diversifierat över 40 kommuner och består av 8 369 lägenheter fördelat över 267 fastigheter, med ett totalt fastighetsvärde om 15,8 mdkr per den 30 september 2022. Den totala uthyrningsbara ytan uppgick till 713 981 kvm med ett årligt hyresvärde om 906 mkr. Bostadsfastigheter står för 97 procent av fastighetsbeståndets marknadsvärde och resterande marknadsvärde utgörs av övriga fastigheter. Bolaget ska vara en långsiktig och trygg hyresvärd för människor i Sverige och aktivt arbeta med hållbarhet för att bidra till en god samhällsutveckling.

Комментарии


bottom of page