top of page

Vallmo är resultatet av ett långt arbete inom olika företag där vi hela tiden förfinat arbetssätt och designat tjänster för slutkunden. Nu riktar vi tjänsterna för att tilltala hela kedjan inom fastighetsbranschen. Tillsammans har vi som mål att säkerställa både ett problemfritt fastighetsägande och samtidigt ge respektive hyresgäst en trygg och enkel kontakt med aktuell utförare.  

Vi vill över tid implementera fler smarta tjänster och varje dag tar vi ytterligare ett steg mot att bli Sveriges enklaste och tryggaste leverantör av tjänster riktade mot fastigheter. 

För dig som fastighetsägare.

Fastighetsskötsel

Vi tar hand om din fastighet, både ute och inne. Vi hjälper dig även med kontakten till underleverantörer som vi kvalitetssäkrat.  

Felanmälan

Vi har dygnet runt-öppet och kan hantera både jourer och hyresgäster, allt i ditt egna system.

Parkering

Vi hjälper dig med köer och avtalsskrivning.

För fastigetsägre

För dig som är hyresvärd.

Kundservice

Behöver du avlastning med fakturor, hyresadministration eller annan kundkontakt – vi hjälper till med att säkerställa kommunikationen er emellan. 

Felanmälan

Vi har dygnet runt-öppet och kan hantera både jourer och hyresgäster, allt i ditt egna system.

För dina hyresgäster

Har du större fastigheter så erbjuder vi tjänster inom kontor, kundtjänst och felanmälan.

För dig som hyresvärd

För dig som är privatperson.

Städning

Städ - när det är som bäst. Med pålitlig egen personal samt de bästa leverantörerna på marknaden kan vi garantera att det både känns tryggt och blir bra.

Stugägare

Vi har tjänster riktade mot stugägare som vill ha ett enkelt och tryggt ägande på distans. Har du inte möjligheten att alltid vara på plats fysiskt så hjälper vi dig.

För dig som privatperson

Har du några funderingar?

Är du en leverantör av hushållsnära tjänster?

Vi utökar ständigt vårt team med kompetenta leverantörer. Synonymt är att vi strävar efter bästa tänkbara resultat. 

Vi expanderar och söker därför leverantörer som vill ha hjälp med kundkontakten, att öka och slutföra bokningar på arbeten - allt med gott resultat! 

Vi söker utförare till olika tjänster som inkommer via förfrågningar. 

Tillsammans kan vi skapa tryggare tjänster och tidsvinsten kan vi båda nyttja till att utveckla våra bolag. Kontakta vår VD Susanna Ehrström för mer info och mötesbokning. 

bottom of page