I det enkla föds det vackra.

Vallmo är resultatet av ett långt arbete inom olika företag där vi hela tiden förfinat arbetssätt och designat tjänster för slutkunden. Nu riktar vi tjänsterna för att tilltala hela kedjan inom fastighetsbranschen. Tillsammans har vi som mål att säkerställa både ett problemfritt fastighetsägande och samtidigt ge respektive hyresgäst en trygg och enkel kontakt med aktuell utförare.  

Vi vill över tid implementera fler smarta tjänster och varje dag tar vi ytterligare ett steg mot att bli Sveriges enklaste och tryggaste leverantör av tjänster riktade mot fastigheter. 

Halmstad

visby-644587_edited_edited.jpg

Visby

Huvudkontor

Kung Magnus Väg 3D

Vill du bli en del av oss?

Vi på Vallmo utvecklas i takt med våra uppdragsgivare. Vi älskar både utveckling och den energi vi får av att få vara med och skapa nya tjänster för våra kunder. Det medför att vi behöver ha ett öppet sinne, vara snabba i fötterna och helt enkelt tycka om att saker och ting kan ändras med kort varsel.  

Vi letar ständigt efter nya stjärnor till våra kontor runt om i landet, just nu till Visby och Halmstad. Är du engagerad, noggrann och redo att utmanas tillsammans med oss, ett starkt, roligt gäng, är du välkommen att skicka in en ansökan.  

Vår målsättning är att du kan utvecklas, lära dig nya saker och ha en trygghet i din anställning och vi hjälper dig gärna att få ihop din vardag med ditt arbete.  

 

Vi rekryterar löpande. 

1610558009966_edited.jpg

Susanna Ehrström

VD/Grundare

  • Grey LinkedIn Icon

Född och uppvuxen i en jord- och skogsbruksfamilj i Dalarna. 

Amatrörtränare inom travsport, vurmar för parasport, har drivit vård och omsorgbolag och varit med och startat Rolandz. De senaste 3 åren aktiv som VD och Partner för kundtjänstföretaget Uniguide.  

- Att få förmånen att delta i förändringsarbete hos våra kunder och vara samarbetspartnern som frigör tid och skapar kvalitet är det jag känner mest stolthet över. 

jasminhemsidan.jpg

Jasmin Yilmaz

Site Manager Halmstad/Partner

  • Grey LinkedIn Icon

Född i Visby, första stegen togs i Hallshuk på norra Gotland sedan gick flytten till fastlandet. 

Som general inom struktur och problemlösande har Jasmin bred kompetens inom organisation, planering samt kvalitetssäkring. Ett enklare och tryggare utförande, både för kund och medarbetare. 

- Att få förtroendet att vara en del i säkerställandet av tjänster som genomförs och att även få vara med att planera nya tjänster som skall implementeras är det jag brinner mest för.