top of page

Vi utvecklar kundservicen.

Både hos uppdragsgivare och för slutkunden.


Med tekniska tjänster kombinerat med den mänskliga erfarenheten erbjuder vi de smartaste lösningarna för dig och ditt företag.

Nöjdarekunder_edited.jpg

Visby

Skeppsbron 24

Mertidtillannat_edited.jpg

Halmstad

Tre Hjärtans Väg 2

Image (1).jpg

Susanna Ehrström

VD/Grundare

  • Grey LinkedIn Icon

Född och uppvuxen i en jord- och skogsbruksfamilj i Dalarna. 

Amatörtränare inom travsport, vurmar för parasport, har drivit vård och omsorgbolag och varit med och startat Rolandz. Kommer senast från Uniguide som VD och partner.

- Att få förmånen att delta i förändringsarbete hos våra kunder och vara samarbetspartnern som frigör tid och skapar kvalitet är det jag känner mest stolthet över. 

LinkedinB&W.jpg

Jasmin Yilmaz

Site Manager Halmstad/Partner

  • Grey LinkedIn Icon

Född i Visby, första stegen togs i Hallshuk på norra Gotland sedan gick flytten till fastlandet. 

Som general inom struktur och problemlösande har Jasmin bred kompetens inom organisation, planering samt kvalitetssäkring. Ett enklare och tryggare utförande, både för kund och medarbetare. 

- Att få förtroendet att vara en del i säkerställandet av tjänster som genomförs och att även få vara med att planera nya tjänster som skall implementeras är det jag brinner mest för. 

1570736144730_edited.jpg

Jenny Mattes

Sitemanager Visby/Partner

  • Grey LinkedIn Icon

Född i Visby och uppvuxen i Gothem på mellersta Gotland.

Eftertänksamhet, en unik förmåga som leder till att skapa synergier i olika processer.  

Med stabilitet som ledord har Jenny hand om ekonomi och ser till att personal, kunder och leverantörer får de bästa förutsättningarna. 

 

- Att få vara delen i Vallmo som slutför kvalitetsarbetet, säkerställandet av att tjänsterna, personal och kunder mår bra är det jag finner mest givande och som ger mig glädje. När resultat nås och leverans över förväntan levereras, först då är jag nöjd! 

Åsa_edited_edited_edited.jpg

Åsa Inde

HR-support

  • Grey LinkedIn Icon

I Västergötland växte Åsa upp och hittade snabbt in till Boråsbadet där timmar tillbringades med simträning. Simning är ännu en stor del av Åsas vardag med både träning och tävling (!). Den övriga tiden spenderas helst med sönerna och barnbarnen. 

Som sjukgymnast med HR-kompetens har Åsa varit med och byggt Sveriges större vårdbolag inom rehabilitering, äldreomsorg och personlig assistans.  

Åsa har en unik känsla för de mjuka värden som behövs för att bygga ett framgångsrikt lag,  ett lag som sträcker sig mellan styrelserummet och produktionen.  

 

- När personalen både känner sig engagerade, trygga och delaktiga är jag stolt och jag är helt övertygad om att det är nyckeln till ett framgångsrikt företag! 

Image.jpg

Pauline Söderström

Team Leader

  • Grey LinkedIn Icon

Pauline, vår fantastiska Team Leader som även hon har rötterna på vår vackra ö Gotland. Med sin noggranna natur och höga prestationsförmåga tar hon ledningen för vårt team med främsta mål att säkerställa effektivitet och samarbete. Med sin förmåga att organisera och planera håller hon arbetsflödet på rätt spår.

- Varje dag är en möjlighet att växa tillsammans, att inspirera varandra och göra vårt bästa för att nå gemensamma mål. Jag är stolt över att arbeta med ett team som sätter sin individuella och organisationens framgång och tillväxt som högsta prio.

Image (2).jpg

Sixten

Glädjespridare

På Vallmos huvudkontor i Visby finns en speciell fyrbent medlem i teamet som spelar en viktig roll varje dag. En liten och prickig källa till glädje och energi - Sixten.

bottom of page