Vi är Vallmo!

Med rötterna i den Gotländska kalkstenen utgår vi från Visby, där vi som en erfaren och stabil samarbetspartner hjälper fastighetsbolag och privatpersoner över hela landet med fastighetsrelaterade tjänster.

Vår erfarenhet av moderna och smarta lösningar gör att vi skräddarsytt kan hantera lösningar för ditt fastighetsbestånd, i stort som smått, från slott till koja. Vi finns förstås också där för den som bor i fastigheten, där vi erbjuder hushållsnära tjänster både inomhus och utomhus.

Enkelt, tryggt och långsiktigt – Vi är Vallmo!

Halmstad

Vill du bli en del av oss?

Vi på Vallmo utvecklas i takt med våra uppdragsgivare. Vi älskar både utveckling och den energi vi får av att få vara med och skapa nya tjänster för våra kunder. Det medför att vi behöver ha ett öppet sinne, vara snabba i fötterna och helt enkelt tycka om att saker och ting kan ändras med kort varsel.  

Vi letar ständigt efter nya stjärnor till våra kontor runt om i landet, just nu till Visby och Halmstad. Är du engagerad, noggrann och redo att utmanas tillsammans med oss, ett starkt, roligt gäng, är du välkommen att skicka in en ansökan.  

Vår målsättning är att du kan utvecklas, lära dig nya saker och ha en trygghet i din anställning och vi hjälper dig gärna att få ihop din vardag med ditt arbete.  

 

Vi rekryterar löpande. 

1610558009966_edited.jpg

Susanna Ehrström

VD/Grundare

  • Grey LinkedIn Icon

Född och uppvuxen i en jord- och skogsbruksfamilj i Dalarna. 

Amatörtränare inom travsport, vurmar för parasport, har drivit vård och omsorgbolag och varit med och startat Rolandz. De senaste 3 åren aktiv som VD och Partner för kundtjänstföretaget Uniguide.  

- Att få förmånen att delta i förändringsarbete hos våra kunder och vara samarbetspartnern som frigör tid och skapar kvalitet är det jag känner mest stolthet över. 

jasminhemsidan.jpg

Jasmin Yilmaz

Site Manager Halmstad/Partner

  • Grey LinkedIn Icon

Född i Visby, första stegen togs i Hallshuk på norra Gotland sedan gick flytten till fastlandet. 

Som general inom struktur och problemlösande har Jasmin bred kompetens inom organisation, planering samt kvalitetssäkring. Ett enklare och tryggare utförande, både för kund och medarbetare. 

- Att få förtroendet att vara en del i säkerställandet av tjänster som genomförs och att även få vara med att planera nya tjänster som skall implementeras är det jag brinner mest för. 

1570736144730_edited.jpg

Jenny Mattes

Sitemanager Visby/Partner

  • Grey LinkedIn Icon

Född i Visby och uppvuxen i Gothem på mellersta Gotland.

Eftertänksamhet, en unik förmåga som leder till att skapa synergier i olika processer.  

Med stabilitet som ledord har Jenny hand om ekonomi och ser till att personal, kunder och leverantörer får de bästa förutsättningarna. 

 

- Att få vara delen i Vallmo som slutför kvalitetsarbetet, säkerställandet av att tjänsterna, personal och kunder mår bra är det jag finner mest givande och som ger mig glädje. När resultat nås och leverans över förväntan levereras, först då är jag nöjd!