top of page

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. 

Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. 

Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster. 

Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke på vår cookie-policy-sida i sidfoten.

 

Dataskydd


För att vi på Vallmo ska kunna bedriva vår verksamhet behöver vi behandla personuppgifter. Det är viktigt för oss att du som berörs känner dig trygg med hur vi hanterar dina och andras personuppgifter.

 

Vi värnar om din personliga integritet, och vi eftersträvar en hög säkerhetsnivå i vårt dataskyddsarbete. 

 

I vår dataskyddspolicy beskriver vi bland annat vilka typer av personuppgifter vi behandlar och hur länge vi sparar dem.

Vill du veta ifall vi har några personuppgifter lagrade om dig? Eller har du upptäckt att något är fel i de uppgifter vi har om dig? 

 

Skicka in en begäran till kontakt@vallmo.se om till exempel rättelse eller radering av dina personuppgifter. 

 

Vi kommer att besvara din begäran inom 30 dagar, räknat från det att vi kunnat verifiera din identitet. 

Om vi av någon anledning inte kan uppfylla din begäran så kommer vi att ge dig en motivering och förklara varför det inte gick.

 

bottom of page