top of page

Honest Box tecknar avtal med Vallmo

Senast förra veckan presenterades samarbetet mellan Vallmo och SBB Norden. Nu några dagar senare är det dags igen, Vallmo tecknar avtal med företaget Honest Box!


Honest Box är ett rikstäckande bolag som idag arbetar med tjänster till ca 300 butiker.


- Det är med stolthet jag kan meddela att vi välkomnar Honest Box till Vallmo och Gotland!


Att vi får förmånen att hjälpa vår uppdragsgivare, deras kunder och dessutom bidra till ökade arbetstillfällen och utveckling av vår personal är något vi verkligen brinner för berättar Susanna.


Vallmo bygger just nu upp ett nätverk av de kunder vi får möjlighet att teckna avtal med och av den anledningen kan det skapas synergier mellan kunderna.


Det blir fint på riktigt med företagandet, när kunderna växer med varandras tjänster och vi har bidragit till utvecklingen avslutar Susanna Ehrström VD.


Självklart finns möjlighet för gotlänningarna att höra mer om Honest Box smarta tjänsterna som med enkelhet kan anpassas till till exempel gårdsbutiker eller idrottsanläggningar på Gotland.


På Honest Box ligger all fokus på handel utan personal oavsett om det är obemannade butiker, hybridlösningar eller ett extra stöd i en bemannad butik. Med rötterna i Sveriges första obemannade butik har vi erfarenheten som krävs för att skapa enkla, effektiva och prisvärda lösningar för all från stora kedjor till små gårdsbutiker. Alltid med fokus på att öka våra kunders försäljning.


Läs gärna mer om Honest Box på hemsidan. www.honestbox.se


Comments


bottom of page