top of page

SBB Norden tecknar avtal med Vallmo

Nystartade bolaget Vallmo med tjänster riktade mot fastighetsbranschen har tecknat avtal med fastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget I Norden AB, (SBB). Tillsammans kommer bolagen att tillföra nya arbetstillfällen samt fortsätta utveckla SBB på Gotland.


- Att få förtroendet att arbeta nära SBB, deras personal och kunder känns fantastiskt. Det är en trygghet för Gotland att SBB väljer att lägga tjänster hos oss och vi räknar med att ha förmånen att anställa ca 15 personer under hösten i olika roller, säger Susanna Ehrström.


Vallmo bildades i början av sommaren 2022 och kontoret finns på Kung Magnus väg och ett kontor öppnas även i Halmstad. I bolagsstyrelsen finns utöver Susanna även Karsten, Åsa och Mia Inde.


- Det känns fantastiskt roligt och tryggt att ha familjen Inde med då de har bred kompetens av företagande och engagemanget som behövs. Det här är en riktig raketstart för ett nystartat bolag. Vi får bekänna färg direkt och det är onekligen riktigt häftigt att få sträcka ut på detta vis avslutar Susanna Ehrström, VD/Grundare.


Vallmo har idag 6 heltidsanställda som startar sina tjänster i månadsskiftet juli/augusti 2022.


Comments


bottom of page